Χρυσόστομος Καρέλλης

Διευθύνων Σύμβουλος, KARELLIS GROUP. Ο Χρυσόστομος Καρέλλης γεννήθηκε στη Λαμία το 1981. Με εμπειρία πλέον των 21 ετών στην διοίκηση της Karellis Group αλλά και στο επιχειρείν γενικότερα, είναι οικογενειάρχης, με δύο κόρες με την σύζυγό του, Μαρία Λεπίδα.

Οι σπουδές του στον κλάδο της διοίκησης επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Hertfordshire του έδωσαν τις κατάλληλες βάσεις για την επαγγελματική του διαδρομή.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης αποτελεί τη 2η γενιά στην διοίκηση της Karellis Group. Σήμερα είναι σημαντικός στρατηγικός συνεργάτης του Ομίλου Συγγελίδη για τη Στερεά Ελλάδα και από τους ελάχιστους αντιπροσώπους του χώρου της αυτοκίνησης με 8 μάρκες, που εκπροσωπεί στην Κεντρική Ελλάδα.

To συγκρότημα Καρέλλη βρίσκεται στο 2ο χλμ Λαμίας-Αθηνών, και στεγάζει 8 αντιπροσωπείες αυτοκινήτων (Citroen, Opel, Peugeot, Mazda, Jeep, DS, MG, Isuzu) καθώς και την αντιπροσωπεία της Kymco. Στην κάθετη μονάδα της εταιρείας λειτουργεί, επίσης, ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικό κέντρο, που αποτελείται από συνεργείο, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, τμήμα υγραεριοκίνησης, πλυντήριο αλλά και ένα Πρότυπο κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Στην προσπάθεια για μια προσέγγιση 360° γύρω από σύγχρονες υπηρεσίες μετακίνησης δημιουργήθηκε και η “Karellis rent & leasing” που δραστηριοποιείται στην ενοικίαση και την ευέλικτη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων και δικύκλων.

Η ενασχόλησή του Χρυσόστομου Καρέλλη με την αυτοκίνηση δεν τελειώνει όμως στην Karellis Group, καθώς δραστηριοποιείται και στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού τα τελευταία 15 χρόνια, και εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Rally Acropolis με σημαντικές διακρίσεις.