Στην πρώτη των πρώτων το «Βραβείο Αριστείας»

Στην Εύη Χαρίλα από τη Φθιώτιδα που κατέπληξε τους πάντες με την επίδοσή της στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, το «Βραβείο Αριστείας» που γίνεται θεσμός στο Thermopylae Forum. Η συγκινητική προσφορά από το γνωστό δικηγόρο Σωτήριο Μπρέγιαννο.

Το 1ο Thermopylae Forum περιλάμβανε και το θεσμό του «Βραβείου Αριστείας». Ένα βραβείο που συνοδεύεται από απονομή μεταλλίου και επαίνου, αλλά και από ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Το φετινό «Βραβείο Αριστείας» δόθηκε στην πρώτη των πρώτων των τελευταίων Πανελλαδικών Εξετάσεων, την Εύη Χαρίλα με τις εκπληκτικές επιδόσεις της σε Μαθηματικά (20), Χημεία (20), Φυσική (19,9) και Έκθεση (19,6).

Ωστόσο όπως επισήμανε και η ίδια η Εύη, το σημαντικότερο όλων είναι η υγεία, αναφερόμενη στην τραγωδία των Τεμπών. Ζήτησε επίσης από τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν στις εξετάσεις να συνεχίζουν την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που βάζουν.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι από το επόμενο Thermopylae Forum, ο θεσμός του «Βραβείου Αριστείας» ενισχύεται σημαντικά ως προς το χρηματικό έπαθλο κατά 5.000 ευρώ από τον γνωστό δικηγόρο Σωτήριο Μπρέγιαννο, ενώ αναμένεται μεγαλύτερη αύξηση του ποσού ώστε να βραβεύονται περισσότεροι Αριστούχοι από τη Φθιώτιδα.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,