Βαρβάρα Αυδή

Συνιδρύτρια και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού γκρουπ ξενοδοχείων Historic Hotels of Europe και Ιδρύτρια του Ελληνικού γκρουπ Ξενοδοχείων Yades Greek Historic Hotels.

Σύμβουλος διαχείρισης ξενοδοχείων με εμπειρία στη δημιουργία νέων προϊόντων και ολοκληρωμένων προορισμών με έμφαση στη σύνδεση πολιτισμού και τουρισμού, συνεργάζεται με ξενοδοχεία πρότυπα στην Ελλάδα, με εμπειρία σε ΔΣ και διοικητικές θέσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει διδάξει σε ξενοδοχειακές σχολές, έχει διατελέσει μέλος ΔΣ του ΕΟΤ και σύμβουλος στο ΥΠΑΑΤ για το πρόγραμμα «Ελληνική Διατροφή».

Το 2005 ίδρυσε τα Ελληνικά Ιστορικά Ξενοδοχεία Υάδες με στόχο να συνδέσει την Ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά με τον Ελληνικό Τουρισμό. Το 2009 ψηφίστηκε μέλος του ΔΣ του οργανισμού Historic Hotels of Europe με μέλη 400 ξενοδοχεία στην Ευρώπη και έδρα το Παρίσι, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος ΔΣ του οργανισμού την περίοδο 2013-2018.

Η Βαρβάρα είναι προσκεκλημένη ομιλήτρια σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια για τον πολιτιστικό και ιστορικό τουρισμό. Το 2008 προτάθηκε ως Ελληνίδα Υποψήφια για το πανευρωπαϊκό θεσμό «Οι Γυναίκες της Ευρώπης». Σπούδασε στην Ecole Hoteliere de Lausanne στην Ελβετία και είναι κάτοχος ΜΒΑ από το SDA Bocconi University της Ιταλίας.